Op 14, 15 en 26 december vieren we Samen Kerst in Wezep! Doe je mee?

Samen Dienen
Samen Kerst draait om Jezus en zijn liefde voor ons. Daarom zal 15 december in het teken staan van dienen in de samenleving, om zo Jezus’ liefde door te kunnen geven. We gaan vanuit de Huiskamer samen sociale en praktische klussen doen in Wezep en omgeving, individueel of in een groep. De klussen komen tot stand in samenwerking met Stichting Present.

Samen Vieren
Op 15 december willen we samen het kerstfeest vieren. Om 19:30 ben je van harte welkom in het Noorderlicht in Wezep, de deur staat open vanaf 19:00. Deze laagdrempelige dienst is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen (ook als je niet naar de kerk gaat) en het kerstfeest centraal staat. Thema is “Ken je hem?!”. Dominee Baardmans gaat met ons in gesprek. De muziek komt van onze speciale Samen Kerst band. Dit wil je niet missen!

Samen Delen

Met kerst mag niemand alleen zijn. Daarom organiseren we op Tweede Kerstdag een kerstbrunch. Zo kunnen we samen het kerstfeest en samenzijn delen.

Wil je meer informatie over de kerstbrunch? Bel dan 038 376 5132 (na 18:00) of mail naar velde24@hetnet.nl.

Samen Kerst is een gezamenlijk initiatief van diverse kerken uit Wezep. Meer informatie? Kijk ook op onze Facebookpagina Samen Kerst Wezep.