Wat fijn dat je je wilt aanmelden! Let op: aanmelden voor een klus graag voor 2 december 2022!

Aan de hand van jouw keuze proberen wij samen met Stichting Present Oldebroek een zo passend mogelijke activiteit voor je te vinden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We houden rekening met de Corona maatregelen. Hier word je ook op tijd over geïnformeerd.

Naam:

Woonplaats:

Emailadres:

Telefoonnummer:

Ik ben beschikbaar (meerdere antwoorden mogelijk):

Op 17 december

Voor het rondbrengen van kerstlichtjesVoor snoeiwerkVoor een tuinier-klusVoor een saus- en verfklusVoor straatwekVoor kerstukjes maken met bewoners van Viattence (ouderen)Voor musiceren en zingenVoor kleine klusjes bij mensen thuis (bijv. gordijnen ophangen)Voor sociale activiteiten met de bewoners van het Kooiveen (gehandicapten)Voor opruimenVoor afval wegbrengen naar Van WervenVoor het maken van high tea hapjes (evt. ook op 16 december in overleg)
OchtendMiddag

Op 26 december

Voor het helpen bij de kerstbrunch (koken, bedienen etc.)

Ik geef toestemming om gefilmd of gefotografeerd te worden:

JaNee

In het geval u zich heeft aangemeld voor het wegbrengen van afval: bent u in het bezit van een auto met trekhaak en kar of bus die u hiervoor zou willen gebruiken?

JaNee

Opmerkingen (vul dit in als u bijvoorbeeld samen met iemand anders een klus doen wilt doen of als er iets is wat u liever niet doet)